zondag 13 oktober 2013

Tegels en tegels en tegels en tegels.. en A29 dicht..

Zoals de titel doet raden, dit weekend stond in het teken van het verwijderen van alle tegels in het huis. Ondanks dat ze een mooie nostalgische patina hadden (uch..) moeten ze er uit! 

Mijn werkgever had gelukkig een prachtige Hilti met een assorti beitels te leen, dus konden we aan de slag! Kort samen gevat... wat een )(*#@$&%@ klus..

Zie hier de jonge honden, die met jeugdige energie zich op de klus storten. Goed bezig dames! 


Ook ouders en schoonouders waren dit weekende weer van de partij.. En als een diesel eenmaal opgewarmd is, zie hem dan nog maar eens tegen te houden!



Omdat de A29 afgesloten was dit weekend (richting Barendrecht), hebben we besloten om onze eerste officiele nacht in ons nieuwe huis door te brengen. Op luchtbedjes en een dekzeil wel te verstaan. 

Toch romantisch.. gezellig samen ontbijtje in ons nieuwe huis met op de achtergrond het geluid van NOODWEER.. :-(


Last but not least, bij het openwerken/opruimen van de meterkast kwamen we nog een leuke verrassing tegen. Een verstopt leeg bierflesje.. dit MOET er gelegen hebben sinds de nieuwbouw (1973), het was namelijk tussen een spouwmuur gemetselt.

Een soort van handtekenig van de bouwers van weleer.. alhoewel het etiket in 40 jaar niet verandert lijkt, is de vorm van de fles dat zeker wel! 




1 opmerking: