maandag 17 maart 2014

Vloer, badkamer en nieuw glas

De vloer is uitgezocht en wordt zéér binnenkort geplaatst! Het is hoogkant bamboe parket geworden: feitelijk allemaal hele kleine strips bamboe welke tegenelkaar aan gelijmd worden en opgeschuurd tot 1 vlak. Hierond een foto die we gemaakt hebben in de showroom met daar bovenop een paneeldeurtje van onze keuken: Zoals bekend, een rond deurtje! 


Daarnaast ook met de hulp van vaders een goed begin kunnen maken aan de ruwbouw van de badkamer. Hangtoilet geplaatst, riolering aangesloten, waterleidingen gesoldeerd, en aarding aangelegd.


Ook zijn de pallets met tegels en badkamermeubel geleverd! Dit moet dus nog allemaal aan de muur geplakt worden!! We zijn er dus nog niet helemaal.. :-)  



Nog een belangrijke milestone gehaald. We hebben meer dan 20 ruiten laten vervangen (eigenlijk ALLE ruiten) door nieuw hypermodern HR++ argon gevuld dubbelglas! Voor de glaszetter meer dan een week werk, maar het ziet er prachtig uit. Overal nieuw glas, nieuwe glaslatten, nieuwe neuslatten, en op sommige plaatsen een vergroting van het glas oppervlak. (klapraampjes verwijderd, en schopborden verwijderd) 

Toch kunnen ze nog lachen! 



1 opmerking: